DTMK – Mindenkinek, aki szeret motorozni!

17 július
0komment

2. Kawa kanyar- Balatonkenese

7 óra 30 perces gyülekező az Aldinál

Túravezető: Frici

2. KAWA KANYAR

Azoknak, akik az első „Kawa Kanyar” közös motorozásának élményét újra szeretnék átélni, vagy lemaradtak az első menetről itt a II. Kawa Kanyar.

2. KAWA KANYAR

Azoknak, akik az első „Kawa Kanyar” közös motorozásának élményét újra szeretnék átélni, vagy lemaradtak az első menetről itt a II. Kawa Kanyar.

Túra időpontja: 2012.07.28. szombat

Tervezett táv: 120 km

Indulás: 9:00

Útvonal: Budapest – Balatonkenese

Indulási idő, hely: Budapest M7-es kivezető, Agip kút / McDonald’s (Media Markt lejáró

előtt)

Ahogyan már Ullmann Mónika is megénekelte „ha végre itt a nyár és meleg az idő az ember strandra jár”, főként, ha egy remek motoros találkozóba is csöppenhet, a második forduló tigris bukfence ugyanis, hogy a túra végcélja az Országúti Tigrisek motoros klub szervezésében megrendezésre kerülő Balatonkenesei XI. ŐRÜLT MOTOROS HÉTVÉGE*.

A közvetlen tóparti, többnapos motoros találkozó színes programokkal, koncertekkel, motoros felvonulással várja az érdeklődőket. A túrasorozat elsődleges célja továbbra is a Kawasaki közösség formálása és a méregzöld öntudat erősítése. Éppen ezért a túra nem az autópályán halad majd, hanem hosszabb útvonalon éri el célt. A motoros menet Balatonra menet többek között útba ejti a Csókakői várat is, ahol egy rövid tízóraival egybekötött pihenő nyújt majd lehetőséget az összehangolódásra. A részvételhez most is Kawasaki motorra, illetve regisztrációra van csak szükség, amit itt tehetsz meg! 

Részletes útvonalat itt találod! 

Az útvonal állomásai:

Budapest M1-M7 kivezető – Budaörsi Depo kijárat az autópályáról (Északi AGIP kút / McDonalds) – Gyülekező, regisztrálás a benzinkút mögötti kamionparkoló részen – M1(fizetős rész előtt kihajtás) az 1-es főútra (3 körforgalom!)– elhaladunk az 1-es főúton Biatorbágy, Herceghalom és Bicske mellett (nem hajtunk be) – Bicske után letérünk Székesfehérvár felé a 811-es úton – Felcsút előtt elfordulunk jobbra Csákvár felé – Vértesboglár – Csákvár – Csákberény – Söréd – 81. főútnál jobbra majd 2 km után jobbra Csókakő felé – Csókakőn végig motorozva elérjük Csókakői vár alatti parkoló helyet (Itt kb. 1 órás várnézés, pihenés, evés-ivás) – vissza a 81. főútra majd 200m után balra Bodajk felé el is hagyjuk – Bodajk – Balinka – Bakonycsernye – Bakonycsernye után balra Várpalota felé – Csőszpuszta – Várpalota – kis csiki-csuki Várpalotán – Várpalota 8-as főútnál jobbra majd letérés Pétfürdő felé balra – Pétfürdő – Berhida – Küngös – Csajág – Balatonfőkajár – Balatonfőkajár után érjük el a 710 utat – Ezt nem sokkal később egy körforgalomnál hagyjuk el Balatonkenese irányba – a főútról kb. 1.5 km után letérünk balra a Koppány sétányra mely a Part üdülőhöz visz.

* az eseményre a túra résztvevői kedvezményes, 1000 Ft-os belépővel mehetnek be, mely ott alvásra nem jogosít.

 

 
Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá!

Töltse ki az adatokat alábbi mezőkben, és küldje el üzenetét.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


nyolc − = 3

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB