DTMK – Mindenkinek, aki szeret motorozni!

Hogyan lehetsz tag?

Egyszerűen!

3 Féleképp is megteheted.

1.Bejelentkezés gombra nyomsz, utána Facebook gomb,engedélyezed a Facebok bővítményt és már tag is vagy.

2. Ha nincs Facebook fiókod,a bejelentkezés gombra nyomsz,utána  D-online gomb.Kitöltöd az adatokat.Kapsz egy emailt,ott lesz egy link.Arra rákattintasz és amit megadtál jelszó és felhasználónév már él is.

3.Küldesz egy emailt (dtmk@dtmk) benne neved,bejelentkező neved ,jelszavad.Mi mindent megoldunk.Küldjük a köszönő emailt és már be is tudsz lépni és tag vagy

 

A tagság egész addig él, még nem adsz okot annak a megszüntetésére. Mik is lehetnek ezek az okok?

Minden olyan viselkedés, ami a klub és tagjai becsületét és hírnevét ronthatja.

Mibe kerül a tagság? Semmibe. Nincs tagdíj, és semmilyen pénzügyi tranzakció. Ez a klub ne a pénzről, hanem a jó motoros közösségről szóljon.

A KRESZ szabályok betartása fontos. Mivel ez szükséges a balesetmentes közlekedéshez. Másodlagosan, a klub tiszteletbeli alapító elnöke Német László (motoros oktató). :)

Nincs mit tenned, regisztrálj, és legyél egy jó motoros klub tagja.

Mi várunk, sok szeretettel.

“A Dunaújvárosi Túra motor Klub azért jött létre, hogy minden motorozni szerető Dunaújváros vonzáskörzetébe élő motorosnak is legyen egy közös klubja. Ez a klub egy INGYENES klub. Nincsenek tagdíjak nincsenek fizetnivalók. Minden tag ugyanolyan fontos és értékes. Nem a korod, nemed vagy a motorod számít, hanem hogy szeress motorozni és akarj egy jó klubhoz tartozni. A motoros klub programjai itt a weboldalon találhatóak meg. Taggá is itt válhattok,egy egyszerű regisztrációval. Szezonnyitó első túránk  itt kerül közzétételre. …”

 

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB